FOTO. Madonna, fără inhibiții la 62 de ani! Imaginile care au șocat internetul

04.04.2021, 16:50
FOTO. Madonna, fără inhibiții la 62 de ani! Imaginile care au șocat internetul
Madonna, fără inhibiții la 62 de ani! Imaginile care au șocat internetul

Madonna le-a demonstrat tuturor că nu are inhibiții și a publicat câteva imagini cu ea aproape goală. Artista nu s-a sfiit să renunțe la sutien, iar bustul a fost acoperit de părul său lung. 

În câteva imagini postate pe contul ei personal de  Instagram, artista de 62 de ani apare îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă neagră, cu ciorapi peste genunchi.

Cântăreața și-a făcut câteva fotografii nud pe care nu s-a ferit să le posteze pe internet. Cel mai probabil, solista a vrut să arate că este într-o formă de zile mari la cei 62 de ani ai săi.

Madonna s-a fotografiat aproape goală la 62 de ani

Deși unii au apreciat îndrăzneala și dezinvoltura solistei, alții au criticat-o dur.

‘Când cineva simte nevoia să pozeze așa la 63 de ani… are probleme serioase; Comportă-te adecvat vârstei tale… te rog; Uite, nimeni nu vrea să te vadă îmbrăcată așa. Arată puțin respect de sine și pune niște haine pe tine’, au fost o parte dintre mesajele primite de Madonna.

Nu este prima dată când Madonna își expune mai multe fotografii nud. În 1992, ea a lansat pe piață o carte numită “Sex”, acolo unde a atașat mai multe imagini indecente.

Cum era de așteptat, cartea a stârnit numeroase controvesre din cauza acestor fotografii. Însă, așa cum a făcut de fiecare dată după ce lumea a pus-o la zid pentru gesturile ei, Madonna a ignorat valul de critici și și-a văzut liniștită de cariera sa.

Madonna a fost infectată cu coronavirus!

La finalul lunii martie 2020, Madonna susținea o serie de concerte prin Europa atunci când a contractat coronavirus.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum“, a scris Madonna pe Instagram.

 

citește și...