Monica Gabor, imagini emoționante cu toată familia de Crăciun! Cât de fericită este lângă fiica ei și Mr. Pink

26.12.2020, 11:57
Monica Gabor, imagini emoționante cu toată familia de Crăciun! Cât de fericită este lângă fiica ei și Mr. Pink
Monica Gabor, imagini emoționante cu toată familia de Crăciun! Cât de fericită este lângă fiica ei și Mr. Pink

monica gabor si familia eiA fost un Crăciun cu căldură, emoție și iubire, pentru toate vedetele. Anul acesta, rețelele de socializare s-au umplut, în Ajun, cu imagini de familie, desprinse parcă din povești. 

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a publicat imagini emoționante de peste Ocean, cu toată familia. În prima zi de Crăciun, aceasta le-a arătat tuturor cât de fericită este alături de fiica ei, Irina, Mr. Pink și fiul acestuia.

Au trecut 9 ani de la divorțul Monicăi Gabor de Irinel Columbeanu. De atunci, Monica a preferat să plece în America, unde și-a găsit sufletul pereche, pe afaceristul chinez Mr. Pink. Cei doi locuiesc într-o vilă de lux din Malibu, California.

Monica Gabor, fericită lângă fiica ei

Monica Gabor l-a acceptat rapid pe băiețelul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară, mai ales că și ea și-a adus fiica în casa afaceristului chinez.

Irinel Columbeanu a decis, în urmă cu doi ani, ca Irina să locuiască alături de mama ei, pentru că nu-și mai putea permite să o întrețină în România.

De Crăciun, cei patru s-au pozat ca o familie fericită, iar imaginile au ajuns direct pe rețelele de socializare. Monica Gabor nu mai postase pe Instagram mai bine de un an jumătate.

În fotografiile postate de fosta doamnă Columbeanu se distingea Irinuca, care va împlini în curând 13 ani. Adolescenta seamănă la perfecție cu mama ei și este extrem de frumoasă.

Monica Gabor s-a oferit să îl ajute pe Irinel Columbeanu

După ani de zile în care a trăit fără grija zilei de mâine, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat din Colentina, împreună cu iubita sa mai tânără. Mai mult de atât, conduce o mașină Opel, la mâna a doua.

Pentru ca fiica lui să nu simtă lipsurile, Irinel Columbeanu a trimis-o la mama ei în SUA, în urmă cu doi ani. Irinel nu își mai permitea să îi plătească studiile Irinei Columbeanu. Cu toate acestea, el îi duce dorul adolescentei, care se află în prezent în America, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Deși mulți credeau că Monica Gabor s-a măritat cu Irinel Columbeanu din interes, iată că lucrurile nu au stat chiar așa.

Conform Playtech, fosta doamnă Columbeanu s-a oferit să îl ajute pe Irinel să se mute în America, ba chiar să îi găsească un loc de muncă acolo. În acest mod, fostul afacerist ar putea fi alături în permanență lângă fiica lui, Irinuca. Nu se știe momentan dacă Irinel Columbeanu va accepta propunerea fostei soții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

citește și...