VIDEO / Fiica lui Irinel Columbeanu a terminat școala în America. Ce anunț a făcut acesta

14.06.2021, 10:21
VIDEO / Fiica lui Irinel Columbeanu a terminat școala în America. Ce anunț a făcut acesta
VIDEO / Fiica lui Irinel Columbeanu a termint școala în America. Ce anunț a făcut acesta

Irinel Columbeanu este mândru tare. Fiica lui și a Monicăi Gabor a absolvit școala în America.

Irina Columbeanu, fiic a lui Irinel Columbeanu și a Mănicăi Gabor, a absolvit clasa a VIII-a în America. Pe contul său de pe o rețea de socializare, omul de afaceri a publicat o înregistrare video cu discursul ținut de fiica sa la absolvire.


”Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris Irinel Columbeanu în mediul online.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a comentat și despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

citește și...