Fiica lui Aurelian Preda este pregătită să-și întemeieze o familie. ”Eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu”

29.06.2021, 14:47
Fiica lui Aurelian Preda este pregătită să-și întemeieze o familie. ”Eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu”
Fiica lui Aurelian Preda este pregătită să-și întemeieze o familie. ”Eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu”

Anamaria Rosa, fiica regretatului cântăreț de muzică populară Aurelian Preda, a făcut declarații despre viața sa. Tânăra a afirmat că își dorește la un moment dat să-și întemeieze o familie.  Anamaria Rosa Preda a împlinit de curând 21 de ani. ”21 ani frumoși în care am trăit momente frumoase, urâte, ca în viata oricui”, a spus ea.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer. În septembrie 2016, Aurelian Preda a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria. În urma sa a rămas o fiică, Anamaria Rosa, pe care artistul o iubea ca pe ochii din cap.

Zilele trecute, Anamaria Rosa și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 21 de ani.

Fiica lui Aurelian Preda este pregătită să-și întemeieze o familie. ”Dacă voi întâlni omul potrivit voi face pași spre altar”


Anamaria Rosa are o relație, însă deocamdată nu se gândește să ajungă în fața altarului. Însă, tânăra vrea să-și întemeieze o familie la un moment dat. „Nu cred că este cazul, cu siguranță dacă voi întâlni omul potrivit voi face pași spre altar. Eu îmi doresc extrem de mult familia pe care nu am avut-o, pentru că eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu. Mi-aș dori enorm o familie a mea, una tradițională: mama, tata și copii. Dar am tot timpul din lume, va veni și rândul meu când va vrea Dumnezeu. Am un proverb pe care vreau sa-l împart cu toată lumea: bunătatea este gratis! Așa că, rupeți-vă din timp pentru fiecare persoană pe care o iubiți ca să nu fie prea târziu”, a declarat Anamaria Rosa pentru Star Popular, conform spynews.ro.

Anamaria Rosa a mărturisit și că simte lipsa tatălui său. ”21 ani frumoși în care am trăit momente frumoase, urâte, ca în viata oricui. Sunt foarte fericită pentru ziua de azi, mă simt specială, iubită, împlinită, alături de familie, chiar aveam nevoie de astfel de momente. Este și o zi emoționantă pentru că tatăl meu mai pune o lună de când a decedat la cei patru ani de zile. E și o zi tristă pentru că absența lui își spune cuvântul. Modul de a face petrecerile pe care mi le organiza, iubirea lui îmi lipsește, dar știu că mă veghează de sus, îmi este alături și este bucuros că sunt alături de familia mea, de mama mea. Sper din suflet ca dorința pe care mi-o pun astăzi să se îndeplinească și cu ajutorul lui”.

 

 

citește și...