Anunțul făcut de fiica lui Aurelian Preda. ”Cineva încearcă să spargă contul”

05.07.2020, 10:31
Anunțul făcut de fiica lui Aurelian Preda. ”Cineva încearcă să spargă contul”
Anunțul făcut de fiica lui Aurelian Preda. ”Cineva încearcă să spargă contul”

Fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda a afirmat că cineva încarcă să spargă contul de email al tatălui ei.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a transmis, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, că cineva încearcă să spargă contul de email al tatălui ei. Ea susține că nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

”Cineva încearcă să spargă contul/adresa mail a tatălui meu și nu este prima oară. Sunt sigură că acea persoană vede această postare, de asta am ales să o fac publică. Cu această ocazie sper să renunțe, pentru a nu ajunge mai departe!”, a dezvăluit Anamaria Rosa în mediul online.

Confesiunea dureoasă a fiicei lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, a făcut recent  o confesiune dureroasă în mediul online.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer. În septembrie 2016, artistul a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria. În urma sa a rămas o fiică, Anamaria Rosa, pe care artistul o iubea ca pe ochii din cap.

Aceasta a făcut o mărturie sfâșietoare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, în care a vorbit despre suferința provocată de moartea tatălui său.

”Urmează o viață în care, contrar încurajărilor și convingerilor celor din jur, nu o să mă obișnuiesc niciodată că tati nu mă va mai îmbrățișa. 3 ani și jumătate în care nu am mai avut pe nimeni care să mă motiveze, să îmi fie alături și să fie mândru de realizarile mele, fără să aibă scopuri ascunse.

Toți se întreabă cum de am avut și am puterea de a trece peste moartea celui mai apropiat părinte însă eu trăiesc zilnic cu povara faptului că o parte din mine a murit. Cealalta parte a mea a devenit rece. Am devenit un alt om din toate punctele de vedere și desi am încercat să păstrez măcar o fărâmă din fetița dulce pe care tata o adora a fost și este extrem de dificil să fac asta fără el”, a spus tânâra.

citește și...