FOTO/ Loredana Groza nu se lasă, dar fanii i-au sărit în cap. ”Îi dispar ridurile, dar îi crește decolteul și îi crapă egării”

24.02.2020, 14:07
FOTO/ Loredana Groza nu se lasă, dar fanii i-au sărit în cap. ”Îi dispar ridurile, dar îi crește decolteul și îi crapă egării”
Loredana Groza nu se lasă, dar fanii i-au sărit în cap. ”Îi dispar ridirle, dar îi crește decolteul și îi crapă egării”

Loredana Groza a fost invitată la o emisiune de televiziune de la Antena 1. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare, care a stârnit un val de reacții din partea fanilor.

Binecunoscuta artistă a fost prezentă luni dimineață la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”. Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare. S-a îmbrăcat din cap până-n picioare în roșu, purtând o pereche de pantaloni din piele mulați și o bluză din dantelă foarte decoltată, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Apariția Loredenei i-a șocat pe unii dintre fanii artistei, care n-au ezitat în a-i atrage atenția asupra felului cum se prezintă.

”De abia aștept să vii goală la o emisiune”, ”Îți poți arăta feminitatea și altfel, fără a fi vulgară”, ”În fiecare an îi dispar ridurile, dar îi crește decolteul și îi crapă egării și pantalonii de piele pe ea”, i-au transmis aceștia.


Loredana Groza este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din industria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.

citește și...