Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu a împlinit 11 ani. Anunțul pe care l-a făcut vedeta despre Mikaela

06.10.2020, 12:24
Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu a împlinit 11 ani. Anunțul pe care l-a făcut vedeta despre Mikaela
Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu a împlinit 11 ani. Anunțul pe care l-a făcut vedeta despre Mikaela

Mikaela, fiica fashion-editorului Iulia Albu și a designerului de încălțăminte Mihai Aklbu, a împlinit 11 ani.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Allbu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Mikaela.  Aceasta a împlinit 11 ani. Mikaela s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă.

De ziua de naștere a Mikaelei, Iulia Albu a anunțat că fiica sa și a lui Mihai Albu a primit un cadou pe care aceasta și-l dorea de multă vreme, și anume are cont de Instagram.

”@mikalablanche a împlinit 11 ani. Începand de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a spus Iulia Albu pe contul său de socializare.

Pe contul ei de Instagram, Mikaela a postat deja primele imagini.

”Sunt ca tine. Doar că mama mea este Iulia Albu”, se arată în descrierea de pe contul de Instagram al Mikaelei.

 

Ce spunea Iulia Albu despre rolul de mamă

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, Iulia Albu vorbea despre rolul de mamă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani.

Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea vedeta

citește și...