Fiica Irinei Loghin, despre sarcină. ”Am mers la medic, urmez un tratament”

27.02.2021, 11:53
Fiica Irinei Loghin, despre sarcină. ”Am mers la medic, urmez un tratament”
Fiica Irinei Loghin, despre sarcină. ”Am mers la medic, urmez un tratament”

Fiica îndrăgitei interpreta Irina Loghin a mărturisit că își dorește foarte mult un copil, însă acesta se lasă așteptat.

Binecunoscuta cântăreață de muzică populară are doi copii, Irinuca și Ciprian. Irinuca Iris Cernea, fiica Irinei Loghin, s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Bogdan Barbu. Cei doi își doresc foarte mult un copil, însă acesta se lasă așteptat. Irinuca, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că face tratamente pentru a rămâne însărcinată și pentru a-i dărui un nepot mamei sale.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănatoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat fiica Irinei Loghin la Antena Stars, potrivit click.ro. așul copilului Irinucăi Loghin va fi Paul Surugiu, alias Fuego. „Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, a mai spus Irinuca.

Irina Loghin, interzisă la TV pe vremea comunismului

Irina Loghin a povestit, într-un interviu pentru revista Taifasuri, că a cântat la 15 Revelioane pentru familia Ceușescu.

De asemenea, celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit și cum a ajuns să fie interzisă la TV în anii comunismului. Timp de opt ani, aceasta nu a mai avut voie să cânte nicăieri.

„Timp de 15 ani mi-am petrecut Revelionul cântând pentru familia Ceauşescu. Primeam telefon de la Ministerul Culturii, îmi spuneau că sunt chemată şi mă duceam, că nu aveam ce să fac. Dar Crăciunul îl petreceam întotdeauna alături de familie. Iar apoi m-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi «binevoitori», care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri. Primeam mii de scrisori, se zvonea că sunt în puşcărie, veneau oamenii din provincie special să mă caute, să afle ce e cu mine. În acest timp am mai cântat, dar în mare secret. Oamenii mă doreau pe scenă, dar era extrem de greu să ajung la ei”, a mărturisit Irina Loghin, potrivit revistei Viva.

citește și...