Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată pentru a doua oară

15.02.2021, 09:22
Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată pentru a doua oară
Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată pentru a doua oară

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Meghan Markle, soția Prințlui harry, este însărcinată pentru a doua oară. Ducii de Sussex au dat vestea cea mare duminică, prin intermediul unui purtător de cuvânt. „Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși pentru că așteaptă al doilea lor copil”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Huffinghton Post, conform Mediafax.

Fotograful Misan Harriman a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Meghan Markle și Prințul Harry, însoțită de următorul mesaj: ”Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei povești de dragoste și prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Suxxes pentru această veste minunată”.

Meghan Markle a pierdut o sarcină anul trecut

Vestea că Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil vine la câteva luni după ce fosta actriţă  a dezvăluit că a pierdut o sarcină, în vara anului trecut. ”Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil reprezintă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin”, povestea ea la vremea respectivă într-un articol pentru New York Times.

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit pentru prima dată părinţi în data de 6 mai 2019, când ducesa de Sussex l-a născut pe băieţelul Archie.

Aceștia s-au stabilit în California, după ce au renunţat la statutul de membri activi ai familiei regale britanice

citește și...