Fiica Deei Maxer a împlinit un anișor! Ce mesaj i-a transmis mama sa: ‘Toată viața te-am dorit’

18.10.2020, 18:04
Fiica Deei Maxer a împlinit un anișor! Ce mesaj i-a transmis mama sa: 'Toată viața te-am dorit'
Fiica Deei Maxer a împlinit un anișor! Ce mesaj i-a transmis mama sa: 'Toată viața te-am dorit'

În urmă cu an, Deea Maxer devenea mamă pentru a doua oară! Solista a adus-o pe lume o fetiță, pe Maysa Maria. Recent, artista i-a organizat micuței o petrecere restrânsă, cu ocazia împlinirii unui an de viață. Cu această ocazie, Deea Maxer i-a transmis celei mici și un mesaj emoționant.

Fiica Deei Maxer a împlinit un anișor

‘Prin tine se explică Dumnezeu. Toată viața te-am dorit! Am strigat universului sperând că dorința mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai! Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit în viața noastră și m-ai ales să îți fiu mamă.

Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem în travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorul tău, întâlnirea cu tine. Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat’, a scris soția lui Dinu Maxer, pe Instagram.

A avut complicații la naștere

Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa. Soțul ei, Dinu, a explicat clipele teribile pe care le-a trăit împreună cu soția sa, în sala de nașteri, pe 18 octombrie 2019.
‘Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba’, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.
citește și...