Deea Maxer a reacționat dur după ce a fost criticată că este prea grasă. Imaginile cu ea în costum de baie au provocat o adevărată revoltă

04.08.2020, 18:48
Deea Maxer a reacționat dur după ce a fost criticată că este prea grasă. Imaginile cu ea în costum de baie au provocat o adevărată revoltă
Deea Maxer a reacționat dur după ce a fost făcută 'mamă grasă'!

În urmă cu aproximativ 10 luni, Andreea Maxer devenea mămică pentru a doua oară. După naștere, soția lui Dinu Maxer nu a mai reușit să revină la silueta dinainte de sarcină, iar fanii i-au sărit în cap.

Deși majoritatea vedetelor își retușează pozele de pe rețelele de socializare, Andreea Maxer a preferat să rămână cât mai naturală și a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie. Însă acest curaj a fost aspru criticat de prietenii virtuali, care au numit-o chiar ‘mamă grasă’.

Deea Maxer, criticată că este grasă

Bruneta a avut un adevărat șoc când a văzut reacțiile femeilor și a decis să le răspundă răutăcios, printr-o postare lungă pe Instagram. Deea Maxer a explicat că nu mai are timp să meargă la saloane de înfrumusețare, ținând cont că este mamă full time și vrea să se ocupe cât mai mult de cei doi copii.

‘Pentru «perfectele» alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez în tipare. Ce-i drept, îmi doresc să mai scap de câteva kilograme, însă nu am ca target să ajung la 45 kg și să fiu pachețele de mușchi. (Nu este frustrare, asta ca să nu aud comentarii de genul «ești frustrata, de aia te justifici». 

Nu am fost așa niciodată și nici nu mă văd așa de slabă, ca aceste comentatoare de meserie. Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului, chiar și după implant mamar…Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni în costum de baie în 2 piese, burtica îmi mai atârnă pentru că dimineața la 7 în loc să alerg pe plajă și să fac sport îi prepar ei laptele după alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă și am job. Sunt o mamă fericită, care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent, care reacționează prost la diete și pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei. Și de ea, si de fratele ei de 9 ani’, a fost o parte din mesajul soției lui Dinu Maxer.

A amânat botezul fetiței

Deea și Dinu Maxer au amânat botezul micuței Maysa Maria din cauza coronavirusului.
‘Botezul fetiței noastre se amână având în vedere noile hotărâri cu privire la virusul COVID 19. Nu dorim să punem pe nimeni în pericol, așadar cosiderăm că botezul Maisey mai poate aștepta. Suntem siguri că înțelegeți situația și că ne veți fi alături în momentul în care apele se așază și nu vom mai fi în pericol de îmbolnăvire’, a anunțat mămică Deea Maxer.
citește și...