Deea Maxer, despre cum a fost la botezul fiicei sale. ”Nu ne-am mai pupat cu toți invitații”

16.09.2020, 11:10
Deea Maxer, despre cum a fost la botezul fiicei sale. ”Nu ne-am mai pupat cu toți invitații”
Deea Maxer, despre cum a fost la botezul fiicei sale. ”Nu ne-am mai pupat cu toți invitații”

Deea Maxer a povestit, la o emisiune de televiziune, cum a fost la botezul fiicei sale, Maysa. Micuțșa a fost creștinată în weekend.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Duminică, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de  mult, însă a fost amânat de familia Maxer din cauza pandemiei de coronavirus.

Slujba de creștinare a micuței Maysa, dar și petrecerea de botez au avut loc în Cernica, pe malul lacului. Vedeta a dat publicității mai multe imagini de la importantul eveniment care a avut loc în viața familiei sale.

”Creștinarea Maysei și petrecerea au creat amintiri minunate în viața noastră. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu doi copii minunați!”, a spus Deea Maxer.

”Este un vis împlinit”

La o emisiune de televiziune, Deea Maxer a dat detalii despre cum a fost petrecxerea de botez a Maysei.

”Suntem emoționați, este un vis împlinit, ne-am întâlnit bunicii, pe care nu i-am mai văzut de câteva luni. Lucrurile au mers mai repede decât ne-am fi așteptat, pentru că nu ne-am mai pupat cu toți invitații, doar cu părinții. Cu restul, am ciocnit un pahar de șampanie și gata, ne-am ferit și de virus”, a declarat Deea Maxer, citată de revista Viva.

„Acum 9 ani, băiatul a plâns foarte tare, așa că ne-am dat seama că se va repeta întâmplarea și acum”, a completat Dinu Maxer.

Urmează ruperea turtei

În octombrie, Deea și Dinu Maxer vor avea parte de un alt eveniment important în viața familiei lor. Aceștia îi vor rupe turta Maysei.

„Moțul va fi la o lună, căci Maysa va avea 11 luni când noi o vom boteza, după care în octombrie va face un an și o să se rupă turta. La nași acasă o să facem ceva în curte, deci nu o să ne mai expunem.”, a declarat Deea Maxer în cadrul unui interviu.

FOTO: Facebook/Deea Maxer

citește și...