Fiica cea mică a lui Adrian Minune, în lacrimi de Crăciun. Adriana Simionescu, extrem de emoționată: ”Tremur de fericire”

26.12.2021, 14:14

Este mare sărbătoare în familia lui Adrian Minune. Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului, a avut parte de surpriza vieții ei, de Crăciun. Artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață. Totul s-a petrecut sub privirile familiei Adrianei Simionescu.

Fiica cea mica a manelistului Adrian Minune este în al nouălea cer. Toată lumea l-a așteptat pe Moș Crăciun, dar iubitul ei a surprins-o în seara de Crăciun, declarandu-și iubirea și dorința de a petrece toată viața alături de jumătatea lui.

Mai mult, iubitul tinerei a îngenuchiat când a cerut-o în căsătorie pe fiica manelistului.

Fiica cea mică a manelistului a avut parte de surpriza vieții ei

Întrebarea partenerului a stârnit hohote de râs printre invitați:

„Vreau să-mi dai teroare o viață întreagă. Vrei să te măriți cu mine?”, a spus Mihai Armando, iar răspunsul Adrianei Simionescu a fost un ferm „Da”.

Adriana Simionescu a avut și o prima reacție, mărturisind emoționată că iubirea pentru partenerul ei este infinită.

 

Adriana Simionescu, emoționată până la lacrimi

„Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a scris Adriana Simionescu pe Instagram, la scurt timp de la cererea în căsătorie.

Adrian Minune le-a făcut celor două fiice un cadou cu valoare sentimentală. Manelistul le-a rugat să aleagă fiecare câte un buzunar, unde stăteau ascunse două dintre ceasurile sale.

”Suntem la masa de Crăciun și tata dispare cinci minute cu Bobo. Coboară și se așează între noi și ne pune să alegem câte un buzunar. A ales două dintre ceasurile la care ținea el cel mai mult. Nu banii contează, pentru că mulți se vor gândi la asta, ci faptul că sunt purtate de el”, a povestit Karmen pe Instagram.

 

citește și...