Karmen Simionescu a împlinit 24 de ani. Artista a avut o apariție spectaculoasă

13.12.2021, 14:49

A fost sărbătoare mare în familia lui Adrian Minune! Karmen Simionescu și-a sărbătorit aniversarea de 24 de ani. Artista a petrecut alături de familie și prietenii apropiați într-un club, iar tatăl artistei i-a dedicat un moment muzical emoționant.

Karmen Simionescu a sărbătorit împlinirea a 24 de ani cu muzică live și prieteni. Adrian Minune a avut grijă ca atmosfera să fie de neuitat la ziua ei de naștere. Artistul i-a dedicat câteva momente muzicale fiicei sale, iar Karmen s-a emoționat până la lacrimi.

Invitații s-au distrat la petrecerea de aniversare a artistei și au admirat-o pe sărbătorită.

Artista a avut o apariție spectaculoasă

Fica lui Adi Minune a avut o apariție spectaculoasă, fiind extrem de sexy. Karmen a ales să poarte o rochie din piele, mulată pe corp, iar Adrian Minune i-a cântat fiicei sale, în timpul petrecerii, reușind să o emoționeze până la lacrimi.

Adrian Minune a oferit un interviu despre despre fiica lui, Karmen, dezvăluind că aceasta nu mai e „fata lui tata”.

Adrian Minune: ”Nu mai e fata lui tata”

Manelistul declara recent că fata lui, Karmen, este apreciată de către public.

„Mă bucur că o apreciază lumea și că a ajuns în America, că pozează pentru niște reclame și câștigă bine. De când a plecat de acasă nu mai e fata lui tata”, a  spus acesta, în aprilie 2021.

Bruneta are o familie de care este foarte mândră, alcătuită din soțul și fetița ei de doar 2 anișori.

Artista a devenit părinte pentru prima dată la vârsta de 21 de ani și s-a luptat cu depresia post-natală.

„Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam.

M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou. Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru.”, a declarat Karmen Simionescu.

 

 

citește și...