Femeile ucrainene vând poze nud pentru războiul împotriva Rusiei. Influencerele au strâns peste 620.000 lire sterline

27.06.2022, 13:59

Influencerii ucraineni vând poze nud în cadrul unui nou proiect care adună 38 de creatori de conținut diferiți care produc fotografii lascive pentru a strânge bani pentru războiul împotriva Rusiei. „Nu suntem lucrători sexuali, încercăm să strângem bani pentru război”. 

Sub steagul proiectului „TerOnlyFans”, zeci de influenceri ucraineni au ajuns să obțină peste 620.000 de lire sterline pentru armata lor, strângând fonduri pentru națiune în timp ce continuă să lupte împotriva forțelor ruse.

Un total de 38 de „participanți la mișcare” au fost prezentați pe site-ul oficial, care oferă fotografii nud în schimbul donațiilor către organizații caritabile ucrainene, potrivit dailystar.co.uk.

Femeile ucrainene strâng peste 620.000 lire sterline

S-ar părea că invazia Ucrainei de către Vladimir Putin a declanșat o mișcare cu cei 38 de membri ai personalului care au făcut schimb de fotografii pentru donații.

Organizatorul Nastassia Nasko a apelat inițial pe Twitter și a cerut ajutor pentru a salva o cunoștință din Harkov.

”Nu suntem lucrători sexuali”

În cinci minute, tânăra de 23 de ani a primit zeci de răspunsuri la cererea ei, ceea ce pare să fi stârnit o idee pentru cetățeanul ucrainean.

Prietena ei a fost transportată cu succes din Harkov, iar de atunci Nasko, împreună cu un grup de alți creatori de conținut, au oferit proiectul „TerOnlyFans” (un joc de cuvinte de „apărare teritorială” și „OnlyFans”), spune site-ul.

Grupul a strâns 642.605 lire sterline pentru un total de 11 organizații caritabile și grupuri militare separate, de la Grădina Zoologică din Minsk până la Regimentul Azov.

În ciuda asemănării numelui, proiectul TerOnlyFans nu are nicio asociere cu OnlyFans, cu organizația de caritate condusă de Nasko, înființată de ea și prietena Anastasiya Kuchmenko de Ziua Internațională a Femeii în martie trecut.

Diferența crucială este că grupul TerOnlyFans nu acceptă cereri de la utilizatori, motivul pentru care, spune Nasko, este că: „Nu suntem lucrători sexuali, încercăm să strângem bani pentru război”.

Până acum, grupul a strâns sute de mii de lire sterline, cea mai mare donație unică venind printr-o donație de criptomonedă de 2.200 de lire sterline, a raportat LADBible.

Nu toți membrii au experiență cu site-uri de conținut pentru adulți precum OnlyFans, dar Nasko spune că scopul lor este de a strânge bani pentru războiul din Ucraina.

Ea a adăugat: „Mă simt fericită pentru că pot oferi sprijin oamenilor din Ucraina. Vrem să ne ajutăm vecinii. Vom pune capăt acestui proiect când Putin va muri și Rusia va opri agresiunea”.

 

 

citește și...