Feli Donose se confesează. ”Am fost victimă a bullyingului”

21.06.2021, 15:23
Feli Donose se confesează. ”Am fost victimă a bullyingului”
Feli Donose se confesează. ”Am fost victimă a bullyingului”

Cântăreața Feli Donose a mărturisit că a fost victima bullyingului.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, cântăreața Feli Donose a dezvăluit că a fost victima bullyingului la școală.

”Eu mi-am promis că niciodată nu îmi voi scrie suferințele exact când sunt „proaspăt trăite”. Mereu las să treacă puțin timp, cât să înțeleg de ce am trecut prin ele. Am făcut tot posibilul ca experiențele mai puțin frumoase ale vieții mele să le rezolv sub alte căi, mergând la terapie sau citind despre cum să mă ajut să mă vindec. Da, am fost victimă a bullyingului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu. Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică”, a declarat artista.

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin și are o fetiță

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna.

Cântăreața a dat detalii, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre povestea de dragoste dintre ei și partenerul ei de viață.

Feli Donose a povestit că l-a cunoscut pe Cătălin, partenerul ei de viață, la o nuntă la care a fost invitată să cânte. Artista a afirmat că a știut că el va fi tatăl copilului ei. ”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

citește și...