Feli Donose a răbufnit. ”Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie”

24.10.2022, 12:00
Feli Donose a răbufnit. ”Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie”
Feli Donose a răbufnit

Cântăreața Feli Donose, în vârstă de 36 de ani, a răbufnit în mediul onlione. Artista a transmis un mesaj în care vorbește despre cum a fost judecată în funcție de aspectul său fizic. ”Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie”, a scris Feli Donose pe contul său de socializare.

Feli Donose este o cântăreață cunoscută în industria muzicală din România. În plan personal, Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna.

Zilele trecute, Feli Donose a transmis un mesaj categoric în mediul online, în care vobește despre cum a fost judecată și despre cum sunt în general femeile judecate în funcție de aspectul lor fizic.

Feli Donose a răbufnit.”Dacă nu “arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla?”

”Atenție ‼️ Descărcare de suflet‼️Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea! Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță.  Când mă îmbrac “mai mulat”: S-a pitziponcit și asta. Când mă îmbrac masculin: Da’ ce? Ai p*** între picioare?  Dacă nu “arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla?
De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu.  Mă lovesc și eu de “problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă”, a transmis Feli Donose în mediul online.

”Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face.  Așa că, frumoasa mea, poarta ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer “arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii! Oameni “bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul.  Cu decolteul la purtător și un pahar de rose, te pup din lumea mea! 🌍✨❤️#felidinpoveste”, a mai scris cântăreața.

citește și...