Artista Feli, de nerecunoscut în noul videoclip. „Încep acest drum cu „Flori de argint”. Cum arată vedeta

10.03.2022, 20:14

Feli și-a schimbat complet look-ul. Artista avut o apariție inedită în videoclipul noii piese pe care a lansat-o. Vedeta este o mamă fericită. Solista a reușit să își schimbe aspectul fizic, în urma unei operațîi de micșorare a stomacului, iar în prezent a lansat prima piesă care nu este compusă de ea.

Feli a lansat  „Flori de argint”, o piesă inspirată din șlagărele românești, prima de pe noul său album, al treilea din carieră

În noul videoclip, Feli apare mult mai matură. Artista și-a schimbat culoarea părului, are un păr roșu, că focul o coafură retro, care îi vine de minune.

Feli și-a schimbat complet look-ul

„Tot din dragostea pentru pământul meu, am simțit să scriu și să cânt un album care să aibă influențe de șlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru și alte femei – comori muzicale ale țării mele, încep acest drum cu «Flori de argint», care scoate în fața voastră, și chiar și în fața mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli.Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiți’, a descris Feli noua sa piesă.

Cu „Flori de argint”, Feli marchează și o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă și amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească și interpretarea unică.

Prima piesă a lui Feli care nu e compusă de ea

„Melodia și versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artiști de la HaHaHa Production, artisti pe care îi auziți cântându-și arta și în online. Vlad Flueraru, IOVA și Angus au compus una din piesele din topul vieții mele muzicale, iar producția poartă ștampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) și Lucian Nagy”, declară Feli.

Artista a născut primul ei copil, pe Nora Luna, în anul 2018. De atunci și până în prezent, viața ei s-a schimbat, însă rolul de părinte nu a ținut-o departe de scenă.

Cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă

La aproape trei ani de când a devenit mamă, munca asiduă și devotamentul au devenit definitorii pentru Feli.

”Nora Luna mă învață în viață de zi cu zi responsabilitatea și asumarea. Mă învață să am încredere în mine, și mai mult ca niciodată, să nu mă uit în gura lumii, pentru că sunt foarte bine așa cum sunt”, potrivit elle.ro.

citește și...