Cum l-a cunoscut Feli Donose pe logodnicul ei. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

11.06.2021, 12:03
Cum l-a cunoscut Feli Donose pe logodnicul ei. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”
Cum l-a cunoscut Feli Donose pe logodnicul ei. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

Cântăreața Feli Donose a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Cătălin.

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna.

Cântăreața a dat detalii, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre povestea de dragoste dintre ei și partenerul ei de viață.

Cum l-a cunoscut Feli Donose pe logodnicul ei. ”L-am cunoscut la o nuntă”

Feli Donose a povestit că l-a cunoscut pe Cătălin, partenerul ei de viață, la o nuntă la care a fost invitată să cânte. Artista a afirmat că a știut că el va fi tatăl copilului ei. ”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

Întrebată dacă a fost cerută în căsătorie, Feli Donose a răspuns: ”Am cerut EU în căsătorie”. ”M-am gândit la căsătorie și da, mă văd mireasă. O mireasă desculță care se va bucura de acea zi specială atunci când o să simtă și ea, și mirele ei”, a adăugat cântăreața.

Feli Donose a vorbit și despre fetița ei, Nora Luna: ”Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine!”.

 

citește și...