Care este cea mai mare temere a artistei Feli legată de adopţie. ”Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu”

22.12.2021, 18:09

Feli a făcut din noi declarații cu privire la dorința de a-și mări familia. Artista a spus că își dorește să adopte un copil și a vorbit despre temerea sa în acest sens. ”Îmi doresc să adopt. Nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți”, spune Feli.

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, Feli se mândrește și cu o familie frumoasă. Artista a devenit mamă pentru prima oară în 2018.

Solista spune că își dorește să adopte un copil, chiar dacă nu își dă seama dacă este pregătită sau nu.

Feli: ”Îmi doresc să adopt. Nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți”

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac”, spune Feli.

Cea mai mare temere a artistei este legată de faptul că ar ajunge să facă diferențe între copilul său natural și cel pe care ar urma să îl adopte.

Mai mult, cântăreața spune că nu este foarte hotărâtă să ia această decizie, iar motivația din spatele dorinței este legată și de convingeri religioase.

Feli: ”Îmi este frică să nu facem diferență între copii”

„E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă.

E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a declarat Feli, în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu.

 

citește și...