Fata de 17 ani din Mehedinți a suferit un stop cardio-respirator. Care este starea ei acum

28.06.2020, 13:21
Fata de 17 ani din Mehedinți a suferit un stop cardio-respirator. Care este starea ei acum
Fata de 17 ani din Mehedinți a suferit un stop cardio-respirator. Care este starea ei acum

Medicii au făcut noi declarații în legătură cu tânăra de 17 ani incendiată de un criminal! Adolescenta din Mehedinți se luptă în continuare pentru viața sa, iar până acum a trecut prin șase operații și a suferit un stop cardio-respirator.

Fata din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, a fost stropită cu benzină de un bărbat de 45 de ani din Mehedinți! De mai bine de două săptămâni, ea se află internată Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Fata a fost operată de șase ori

Din păcate, medicii îi dau puține șanse de supraviețuire, ținând cont că are arsuri pr 90% din suprafața corpului. În prezent, tânăra este în comă indusă.

‘Fata se află în comă indusă, iar starea ei s-a îmbunătățit considerabil. Însă, șansele sale de supraviețuire sunt minime. Da, a suferit operații de grefare, facem tot ceea ce ne stă în putință să o salvăm, însă are nevoie de un miracol. Dacă supraviețuiește, va avea nevoie de o mulțime de alte oprații de reconstrucție. A suferit arsuri pe 90% din supfrața corpului’, au dezvăluit cadrele medicale, pentru Impact.ro. 

Fata de 17 ani a fost incendiată de bărbat recidivist, care fusese eliberat din închisoare pentru comiterea a cinci crime. Ion Turnagiu a mers la casa tinerei, în timp ce aceasta dormea, a stropit-o cu benzină, i-a dat foc, iar mai apoi a fugit. Procurorii DIICOT au descoperit în telefonul bărbatului mai multe filmulețe indecente cu fata de 17 ani.

Criminalul a încercat să se sinucidă

Fratele ei a fost cel care a găsit-o în flăcări și a chemat ambulanța. Agresorul ei, Ion Turnagiu, se află în arestul IPJ Mehedinți, acolo unde a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

În prezent, el se află în moarte clinică, iar doctorii îi dau șanse mici de supraviețuire.

‘Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se aflî în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judeţean Mehedinţi a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor’, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

citește și...