Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”

09.05.2021, 16:35
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre tatăl ei.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a explicat, pentru redactia.ro, că urmează să se mute în București, însă va sta cu chirie, pentru că tatăl său nu i-a luat apartament, așa cum se spunea în urmă cu ceva timp. „Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el”, a explicat Carmina pentru sursa citată.

De asemenea, Carmina a mai spus că tatăl său i-a promis că îi cumpără o mașină încă de când a împlinit 18 ani: „O aștept (n.r. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani”. Carmina a împlinit 19 ani sâmbătă, 8 mai.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Liviu Vârciu, despre perioada când cânta în trupa LA

Liviu Vârciu a cunoscut succesul pe vremea când cânta în trupa LA.

„Am făcut nişte melodii tari precum ”Ochii tăi” sau ”Femeia”, care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, mai spunea artistul.

citește și...