Fata Andreei Marin, mai frumoasă pe zi ce trece! Declarația emoționantă făcută de vedetă despre Violeta

27.09.2020, 09:59
Fata Andreei Marin, mai frumoasă pe zi ce trece! Declarația emoționantă făcută de vedetă despre Violeta
Fata Andreei Marin, mai frumoasă pe zi ce trece! Declarația emoționantă făcută de vedetă despre Violeta

Fiica Andreei Marin este mai frumoasă pe zi ce trece. Cea mai recentă apariție a Violetei a stârnit un val de reacții.

Andreea Marin are toate motivele de mândrie. Este mama unei fete, Violeta, care este pe zi ce trece mai frumoasă.

De curând, Violeta a participat la un eveniment alături de celebra ei mamă. Violeta a atras toate privirile îmbrăcată într-o rochie scurtă cu imprimeu floral, la care a accesorizat o pereche de sandale cu toc și o geantă neagră.

”Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar că ieri era bebeluș la pieptul meu…”, a comentat Andreea Marin în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

Postarea a adunat peste 65.000 de aprecieri din partea internauților, care au fost încântați să o vadă pe Violeta.

Ce spune Andreea Marin despre relația cu fiica sa

De curând, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Andsreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, declarat Andreea Marin, potrivit protv.ro.

Andreea Marin revine la TV

Andreea Marin va fi din nou prezentă pe micile ecrane. Acesta va avea emisiune la Televiziunea Națională, acolo unde a realizat ani de zile, cu mare succes, emisiunea ”Surprize, surprize”.

Emisiunea Andreei Marin va fi difuzată începând din luna octombrie, de luni până joi, la TVR2. În plus, vedeta lucrează și la un alt format pentru TVR1.

”Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur și simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie, iar cei ce mă așteaptă, vor afla totul pe canalele mele de social media si pe canalele SRTV. Și, dacă emisiunea „Nu exista nu se poate!” cu Andreea Marin este mai potrivită pentru TVR2, unde ne vom vedea de luni până joi, seara la ora 18, în paralel, lucrez și la al doilea format, de această dată pentru TVR1, mult mai potrivit pentru caracterul informativ, obiectiv, constructiv al canalului care se definește altfel acum, față de ceea ce se întâmpla atunci când eu eram la TV sâmbăta seara”, a detaliat Andreea Marin pentru revista Unica.

”Am în plan o oră de emisie foarte bine înrădăcinată în realitatea pe care o trăim astazi. Acum, TVR2 a devenit casa formatelor care înseamnă și destindere, și educație, și poftă de viață, și inspirație, timp petrecut în fața televizorului împreună cu familia, în timp ce TVR1 înseamnă știri, talk show, informație, ancorare în realitate”, a completat vedeta.

citește și...