Andreea Marin revine la TVR. Mircea Radu a dat-o de gol!

21.09.2020, 14:25
Andreea Marin revine la TVR. Mircea Radu a dat-o de gol!
Andreea Marin revine la TVR. Mircea Radu a dat-o de gol!

Andreea Marin revine la Televiziunea Națională. Cel care a făcut anunțul este prezentatorul de televiziune Mircea Radu.

Andreea Marin se pare că se întoarce la Televiziunea Națională, acolo unde a cunoscut succesul și unde a prezentat una dintre cele mai apreciate emisiuni – ”Surprize, surprize”. Cel care a dat-o de gol pe vedetă este Mircea Radu, cu care Andreea Marin a fost colegă în trecut la TVR. Noul proiect al Andreei Marin va fi difuzat la TVR 1. Ulterior, Mircea Radu a șters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

”O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.
Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.
Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.
Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…
Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu pe contul său de pe o rețea de socializare.

O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin…

Publicată de Mircea Radu pe Luni, 21 septembrie 2020

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor să lucrează la un nou proiect

Pe pagina sa de socializare, Andreea Marin le-a mărturisit fanilor ei că lucrează la un nou proiect, însă nu a oferit prea multe detalii în acest sens.

”Gata de filmare, sa înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper să vă bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris ea în mediul online.

După anunțul făcut de Mircea Radu, Andreea Marin a postat și ea un mesaj pe Facebook:

Multumesc, Mircea, am început drumul la știri împreună, ne revedem acum… acasă!

Publicată de Andreea Marin pe Luni, 21 septembrie 2020

citește și...