Fanii, șocați de noul look “de nerecunoscut” al lui Gwen Stefani. “Arată complet diferit acum”

15.09.2022, 19:29

Chiar și fanii de-o viață ai cântăreței No Doubt, în vârstă de 52 de ani, au avut aceeași întrebare după ultima ei apariție în cadrul unui  show TV: “Chiar e Gwen Stefani?”. Vedeta a purtat un bodycon din plasă mov decupat, însă noua ei înfățișare i-a șocat pe fani. „Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un fan.

Cântăreața Hollaback Girl, care împlinește 53 de ani luna viitoare, a fost invitată în cadrul emisiunii Late Night with Seth Meyers pentru a discuta despre rolul ei actual de antrenor  la „The Voice US”.  – însă telespectatorii au vrut în schimb să vorbească despre aspectul ei “de nerecunoscut”.

Vedeta a arătat uimitor, cu părul lung și blond și un top cu plase și decupaje, dar apariția ei i-a făcut chiar și pe unii dintre fani să se întrebe dacă era chiar ea, potrivit metro.co.uk.

Fanii, șocați de noul look “de nerecunoscut” al lui Gwen Stefani

Clipe din interviul postat pe contul de YouTube al emisiunii au fost inundate de sute de comentarii care își exprimau surprinderea față de noul look al lui Stefani.

„Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un fan.

“Arată complet diferit acum”

„Mi-ați fi putut da 100 de șanse și tot nu aș fi ghicit că este Gwen Stefani”, a adăugat un altul.

În 2016, Gwen Stefani a mărturisit că secretul care stă în spatele aspectului ei tânăr este chiar dragostea. La acea vreme, interpreta se referea la soțul ei, vedeta country Blake Shelton.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost că viața mea a explodat. După aceea, am început să mă îndrăgostesc”. Atunci am scris o întreagă piesă despre asta. Ăsta este liftingul, cred!”, a spus cântăreața.

Nu este prima dată când Stefani a ținut prima pagină a ziarelor pentru un nou look aproape de nerecunoscut – în 2016, și-a șocat fanii apărând la Premiile Billboard cu un machiaj foarte diferit – o schimbare atât de mare încât, ulterior, make-up artistul ei a trebuit să-i apere noul look.

Stefani a fost liderul trupei de ska-pop No Doubt din anii ’90, devenind solistă în 2004 și lansându-și în cele din urmă propriile linii de modă și de machiaj.

Dar fanii dornici să audă mai multă muzică de la vedetă, care nu a mai lansat un album de cinci ani.

Dezvăluind că a scris “peste 30 de cântece” pentru un nou album în timpul pandemiei Covid, Stefani a mărturisit că nu a fost pasionată de niciunul dintre materiale și a decis în schimb să își concentreze energia asupra căsniciei cu Shetlon.

 

citește și...