Kim Kardashian a pozat în fundul gol. Vedeta este de nerecunoscut

06.09.2022, 20:01

KIM Kardashian a rămas aproape goală într-o nouă ședință foto în care apare cu fundul gol. Vedeta de reality-show arată de nerecunoscut, cu sprâncenele blonde, în fotografiile realizate pentru cel mai recent număr al revistei Interview. Bruneta a purtat un top roșu strâmt, în timp ce pozează în fața steagului cu stele și dungi.

Artista în vârstă de 41 de ani a incendiat Instagram-ul pentru a posta ședința foto, în care își arată părul platinat care îi deschide ochii pentru poza de copertă a celui mai recent număr Interview.

Pe copertă, Kim, care oferă o privire senzuală aparatului de fotografiat, afișează, de asemenea, o jachetă din denim și blugi, aceștia din urmă fiind împinși suficient de jos pentru a-și arăta celebrul fund.

Kim Kardashian își arată fundul

Într-o altă fotografie, vedeta Hulu pare să se afle într-un decor de vestiar, în timp ce stă pe o bancă, de data aceasta pozând într-un top micuț pe care scrie “OMO MADE IN THE USA”.

Cu toate acestea, într-o poză care a început deja să facă vâlvă printre fani, o are pe vedeta de televiziune purtând o cămașă transparentă care îi expune sfârcurile.

Vedeta a vorbit despre corpul ei

Celelalte fotografii din lotul partajat o includ pe Kim purtând o jachetă de piele și o lenjerie intimă cu steagul american, vedeta purtând un top roșu strâmt, în timp ce pozează în fața steagului cu stele și dungi.

Absolventa de la Keeping Up With the Kardashians a făcut mai mult decât să pozeze pentru aparatul foto, deoarece a vorbit despre corpul ei, pe fondul îngrijorării fanilor că este “prea slabă”.

“Sincer, chiar am grijă de mine. Fac exerciții și mănânc cât mai mult posibil pe bază de plante”, a explicat ea.

“Nu sunt perfectă, dar este un stil de viață. Mă simt foarte bine în pielea mea în aceste zile, așa că poate că asta se vede.”

De asemenea, Kim a vorbit despre locul ei în “înalta societate”, dându-i credit fostului ei soț, acum Kanye West.

Ea a dezvăluit: “Când eram cu Kanye, iar el mă prezenta multor oameni, cred că asta a făcut cu siguranță ca mulți oameni să aibă un alt nivel de respect.”

În ciuda faptului că l-au menționat pe controversatul rapper, Kim și Kanye, 45 de ani, nu s-au văzut în ultimele luni, mai ales de la relația ei anterioară cu Pete Davison, 28 de ani.

Recent, după o pauză pe rețelele de socializare, Kanye a revenit și a amenințat-o pe fosta sa soție cu acțiuni în justiție, în timp ce continuă să se dezlănțuie împotriva școlii private pe care o frecventează copiii săi.

Kanye a atacat-o pe mama ei, Kris Jenner, pentru că le-a “obligat” pe Kim și pe sora ei Kylie să pozeze pentru revista Playboy.

 

 

citește și...