Fanii descoperă “râsul fals” al lui Cristiano Ronaldo, după ce Goncalo Ramos a făcut spectacolul minune al Portugaliei

07.12.2022, 14:00

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că a arătat un râs fals în fața camerelor de filmat în timp ce înlocuitorul său, Goncalo Ramos, a marcat un gol în victoria Portugaliei în fața Elveției. Un fan a scris: “Ronaldo aici forțează râsul, dar moare de furie în interior”. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a aplaudat, de asemenea, mulțimea care l-a primit cu entuziasm atât înainte, cât și după spectacolul său de excepție, în care a marcat înainte ca steagul de offside să fie ridicat.

Fanii de la Cupa Mondială au văzut ceea ce au crezut a fi un râs fals al lui Cristiano Ronaldo, în timp ce veteranul a reacționat la faptul că înlocuitorul său portughez Goncalo Ramos a reușit al doilea său gol din cele trei.

Fostul atacant de la Manchester United, Juventus și Real Madrid a fost lăsat pe bancă de Fernando Santos, iar Ramos, în vârstă de 21 de ani, a marcat apoi trei goluri în victoria cu 6-1, transmite dailystar.co.uk.

Fanii descoperă “râsul fals” al lui Cristiano Ronaldo

În ciuda faptului că a jucat doar ultimele 20 de minute de pe bancă, camerele de luat vederi au petrecut deja mult timp pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur – inclusiv atunci când Ramos și-a dublat scorul.

Un utilizator Twitter a spus în acel moment: “Râs fals al lui Ronaldo când Ramos a marcat al doilea gol. Trebuie să fie fumegând”.

“Ronaldo. Se forțează să râdă”

Un al doilea a fost de acord: “Ronaldo aici forțează râsul, dar moare de furie în interior”.

Alții au spus că Ronaldo părea încântat de colegii săi cu care a sărbătorit victoria, Gary Neville lăudându-l pentru că nu s-a îmbufnat.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a aplaudat, de asemenea, mulțimea care l-a primit cu entuziasm atât înainte, cât și după spectacolul său de excepție, în care a marcat înainte ca steagul de offside să fie ridicat.

În timp ce Ramos a marcat o triplă, Pepe a marcat cu capul, iar Raphael Guerreiro și Rafael Leao au finalizat mișcări frumoase de echipă după consolare lui Manuel Akanji.

Ronaldo a fost lăsat pe bancă pentru meciul decisiv din 16-imile de finală, după ce selecționerul Fernando Santos i-a criticat atitudinea după înfrângerea cu Coreea de Sud.

Santos a recunoscut că nu i-au plăcut comentariile și gesturile lui Ronaldo față de un jucător rival care a ironizat înlocuirea sa, spunând că s-a săturat ca toate discuțiile să fie despre Ronaldo.

El a declarat înainte de meci: “Nu mi-a plăcut. Chiar nu mi-a plăcut. Dar din acel moment totul s-a terminat în ceea ce privește această problemă. Aceste chestiuni se rezolvă în spatele ușilor închise”.

 

citește și...