Cum se simte Majda Aboulumosha după operația la sâni! ‘Recunosc că îmi e foarte greu’

02.11.2020, 14:45
Cum se simte Majda Aboulumosha după operația la sâni! 'Recunosc că îmi e foarte greu'
Cum se simte Majda Aboulumosha după operația la sâni

Majda Aboulumosha, fosta actriță din televonelele românești ‘Regina’ și ‘Iubire și onoare’, a trecut recent print-o intervenție chirurgicală la sâni.

Majda Aboulumosha a plecat tocmai în Turcia pentru a-și face o operație de ridicare a sânilor, numită mastopexie. Într-un interviu pentru Click!, bruneta a dezvăluit cum se simte după operație.

Majda Aboulumosha, în recuperare după operația la sâni

‘M-am operat în urmă cu 2 săptămâni și mă simt foarte bine. Eu m-am simțit bine încă după a 2-a zi, am ales o clinică din Turcia, în care am mare încredere, atât în ea cât și în Ensar Duman (n.r. reprezentantul clinii în România). Momentan nu am voie să fac efort, încă o lună de acum înainte și recunosc că îmi e foarte greu, eu fiind o persoană foarte activă. A trebuit să pun și laboratorul cu prăjituri un pic pe pauză, având în vedere că îmi e un pic mai greu să le fac acum. Dar tot fac, mai puțin, dar fac’, a mărturisit Majda Aboulumosha.

A renunțat la emisiunea de la Antena Stars

Majda Aboulumosha a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena Stars. Vestea a fost dată chiar de vedetă pe pagina sa de socializare. Majda Aboulumosha a ținut să le mulțumească colegilor săi de la postul de televiziune unde a lucrat.

”Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape. ?  Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită ❤️ Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit.

Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, makeup artiști, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele) ??  Vă doresc să aveți oameni care să creadă în voi așa cum am avut eu și parte de susținere necondiționată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, așa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire ❤️ Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Majda Aboulumosha în mediul online.

citește și...