Familia lui Gabi Luncă, revoltată după înmormântarea artistei. Ce s-a întâmplat

22.04.2021, 14:56
Familia lui Gabi Luncă, revoltată după înmormântarea artistei. Ce s-a întâmplat
Familia lui Gabi Luncă, revoltată după înmormântarea artistei. Ce s-a întâmplat

Familia lui Gabi Luncă a luat foc după înmormântarea artistei de muzică lăutărească. Rebeca Onoriu, fiica regretatei soliste, a făcut mărturisiri șocante, la mai bine de două săptămâni după ce Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum. 

Gabi Luncă a decedat pe 3 aprilie, după ce s-a infectat cu COVID-19! După moartea sa, mai mulți artiști din România au cerut să aibă drepturi asupra pieselor pe care Gabi Luncă le-a interpretat de-a lungul vieții. Acest lucru a enervat-o teribil pe fata solistei.

„Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebeca Onoriu pentru Spynews.ro.

Ce i-a grăbit moartea lui Gabi Luncă

În urmă cu aproape o lună, Gabi Luncă a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, iar familia ei a sperat ca aceasta să scape de infecție.

Potrivit doctorilor care au îngrijit-o în ultimele clipe din viață, Gabi Luncă a dezvoltat disfuncție multiplă de organ din cauza formei severe de COVID-19.

“Pacienta de 82 ani, internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 1.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior, intubată pentru ARDS pulmonar.

Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asosiate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean Ilfov, notează playtech.ro.

citește și...