FOTO. Gabi Luncă, condusă pe ultimul drum la cimitirul Dămăroaia! Imagini sfâșietoare cu fiicele solistei la căpătâiul mamei lor

06.04.2021, 13:31

Gabi Luncă, regina muzicii lăutărești, a fost condusă pe ultimul drum, marți (6 aprilie), la Cimitirul Dămăroaia. Familia și prietenii apropiați au venit pentru a-și lua rămas bun de la solistă. Cele mai afectate au fost fiicele lui Gabi Luncă, care și-au jelit mama încontinuu. 

Gabi Luncă a decedat, vineri seară (2 aprilie), după ce s-a luptat săptămâni bune cu virusul COVID-19. Funeraliile artistei de muzică lăutărească s-au putut desfășura creștinește, după ce ultimul test de coronavirus a ieșit negativ. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marii artiste a poposit mai mult timp în fața casei acesteia, unde un pastor a făcut o slujbă de pomenire.

Gabi Luncă a fost înmormântată

Luni, 5 aprilie, trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost depus la Romexpo, la sala Bisericii Renovatio, pentru ca apropiații să-i aducă un ultim omagiu vocii de aur a muzicii lăutărești.

Gabi Luncă se va odihni pe veci, în cimitirul din Dămăroaia, acolo unde și-a dorit să fie înmormântată. În același loc va fi depus și trupul soțului ei, Ion Onoriu.

Fiicele solistei au avut grijă ca mama lor să fie înmormântată așa cum și-ar fi dorit.

„I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

citește și...