Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie

06.12.2021, 14:03
Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie
Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie

Pilotul Danel Onoroiu, nepotul regretatei interprete de muzică de petrecere Gabi Luncă, este în stare critică la spital. Acesta ester internat de câteva zile la Spitalul Floreasca din Capitală. Zilele trecute, pilotul de raliuri a ajuns la spital după ce a sufertit o puternică hemoreagie internă. familia pilotului de raliuri a făcut apel în mediul online pentru donare de sânge.

Pilotul Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, se zbate între viață moarte la Spitalul de Urgență Floreasca. În urmă cu două săptămâni, acesta a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Zilele trecute, Danel Onoriu, nepotul regretatei interprete de muzică de petrecere Gab Luncă, s-a simțit foarte rău și a ajuns la spital după ce a suferit o puternică hemoragie internă.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dat detalii despre starea lui Daniel Onoriu. “De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine!”, a spus Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Daniel Onoriu, în stare critică. ”Are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge”

Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului.

“Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, se arată în apelul de pe contul de socializare al pilotului.

citește și...