Familia lui Alin Cocoș, infectată cu coronavirus. Ce mesaj a transmis soția lui

15.09.2020, 09:28
Familia lui Alin Cocoș, infectată cu coronavirus. Ce mesaj a transmis soția lui
Familia lui Alin Cocoș, infectată cu coronavirus. Ce mesaj a transmis soția lui

Alin Cocoș, soția sa, Monica Orlanda, și copilul lor de doi ani, Andreas, sunt infectați cu noul coronavirus.

Fiul vitreg al Elenei Udrea și familia sa s-au internat la Institutul ”!matei Balș” din Capitală.

Partenera de viață a lui Alin Cocoș, Monica Orlanda, a transmis un mesaj din spital, pentruy toți cei cu care ea și familia au intrat în contact.


„În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusive Andreas. Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decis să ne internăm la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș”.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Nu ignorați durerile de cap, stările de greață și senzația de răceală!!!”, a transmis Monica Orlanda pe contul său de Instagram.

Alin Cocoș și soția sa, Monica Orlanda, unt prieteni foarte buni cu Adelina pestrițu, cea care a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus la începutul acestei luni.

104.187 de îmbolnăviri în România

Luni, 14 septembrie 2020, alte 692 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul total al îmbolnăvirilor ajungând la 104.187.

În ultima zi s-au înregistrat alte 22 de decese, astfel încât bilanțul total al victimelor ajunge la 4.185. La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 456 de pacienți, relatează Hotnews.

43.244 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.374 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.134. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.088.975 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea 7331 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 10.847 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.878 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 36.711 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 5 persoane.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.599 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Dintre aceștia, 338 au fost declarați vindecați.

citește și...