Monica Orlanda, sexy la plajă! Iubita lui Alin Cocoş arată bestial la un an de la naştere FOTO INCENDIAR

16.11.2019, 15:23

Alin Cocoş Jr. este un bărbat norocos! Mama băieţelului său este o adevărată bombă-sexy şi nu pierde nicio ocazie să îşi etaleze formele apetisante.

Monica Orlanda, sexy la plajă! Iubita lui Alin Cocoş arată bestial la un an de la naştere

Monica Orlanda, tânăra care a făcut ravagii printre fotbaliști și oameni de afaceri, a născut în septembrie 2018, dar a revenit rapid la silueta dinainte de a deveni pentru prima dată mamă.

Monica Orlanda şi Alin Cocoş sunt împreună de mai bine 3 ani şi sunt de nedespărţit. Recent, cei doi au plecat într-o vacanţă de vis peste hotare, iar Monica nu a ezitat să postezeze pe reţelele de socializare imagini cu ea în costum de baie. Amorezii au ales ca destinaţie însoritul Dubai, acolo unde iubita lui Alin Cocos a încins spiritele când a dat jos hainele.

Frumoasa blondină a atras toate privirile cu corpul de invidiat! Alin Cocoş a fost probabil cel mai invidiat bărbat de pe plajă, având în vedere că o avea lângă el pe una dintre cele mai sexy vedete din showbiz.

Momentan, cei doi nu au planuri de căsătorie! Se pare că Alin Cocoş nu se grăbeşte să îşi legalizeze relaţia cu Orlanda, cu toate că au împreună un băiat de un an şi două luni.

”Deocamdată Orlanda nu are timp să se gândească la o nuntă. E mai preocupată de prezent, de ceea ce i se întâmplă cu sarcina, mai ales că e o experiență nouă pentru ea. Nu ar avea timp să pregătească o nuntă cu fast, însă având în vedere că bebelușul va purta numele tatălui, se gândesc să treacă pe la ofițerul stării civile”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Click!

citește și...