Familia Flaviei Mihășan, confirmată pozitiv cu COVID-19. ”Cred că am fost asimptomatici”

03.02.2022, 11:51
Familia Flaviei Mihășan, confirmată pozitiv cu COVID-19. ”Cred că am fost asimptomatici”
Familia Flaviei Mihășan, confirmată pozitiv cu COVID-19. ”Cred că am fost asimptomatici”

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, a spus, la o emisiune de la Antena Stars, că familia sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus și se află în izolare. ”Cred că am fost asimptomatici”, a explicat fosta asistentă de televiziune.

Flavia Mihășan a declarat că atât partenerul ei de viață, cât și cei doi copii ai lor au fost depistați potitiv cu noul coronavirus.

Fosta asistentă de televiziune a explicat că toți au avut o formă ușoară a bolii și că mai au de stat în casă, în izolare, doar câteva zile.

Familia Flaviei Mihășan, confirmată pozitiv cu COVID-19. Ne-am întâlnit cu niște oameni despre care am aflat apoi că au fost pozitivi”

“Cred că am fost asimptomatici. Am avut doar niste dureri de cap. Ne-am întâlnit cu niște oameni despre care am aflat apoi că au fost pozitivi”, a declarat Flavia Mihășan, citată de spynews.ro.

”Mai avem de stat patru zile, totul este ok. Chiar suntem foarte norocoși. (..) Plictiseala este mare, pentru copii mai mult, că eu aș putea să dorm toată ziua”, a adăugat ea.

Flavia Mihășan are doi copii

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor. La o emisiune de televiziune de la Kanal D, Flavia Mihășan a mărturisit că a căutat o bonă care să o ajute cu cei mici, însă i-a fost foarte dificil să găsească pe cineva potrivit.

Flavia Mihășan a explicat de ce a respins patru candidate la postul de bonă. „Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a declarat fosta asistentă de televiziune.

Într-un final, Flavia Mihășan a apelat la ajutorul unei prietene de familie. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mărturisit aceasta.

 

citește și...