“Am cheltuit 43.000 de lire sterline ca să arăt ca Pamela Anderson”. Cine este femeia care o idolatrizează pe vedeta din “Baywatch”

01.08.2022, 14:13

Georgina Epitropou, în vârstă de 39 de ani, a cheltuit peste 43.000 de lire sterline pe operații estetice pentru a se transforma în frumoasa Pamela Anderson din “Baywatch” – și spune că nu are niciun regret. “Am fost obsedată de look-ul ei de când m-am uitat pentru prima dată la Baywatch și am știut întotdeauna că există un aspect specific pe care am vrut să îl obțin”.

Pentru mulți oameni de o anumită vârstă, imaginea iconică a lui Pamela Anderson alergând pe plajă în costum de baie este pur și simplu de neuitat.

Aceasta a avut un impact incredibil asupra Georginei Epitropou, în vârstă de 39 de ani – care a cheltuit suma uriașă de 43.000 de lire sterline pentru a-și transforma corpul și a-l face să semene cu cel al lui Pam, potrivit mirror.co.uk.

Am fost obsedată de look-ul ei de când m-am uitat pentru prima dată la “Baywatch”

Hotărâtă să arate ca frumoasa din Baywatch, Georgina din Crawley, West Sussex, a suferit mai multe operații la sâni, liposucție, și Botox.

Acum, ea iese cu siguranță în evidență din mulțime datorită sânilor săi – și este în culmea fericirii că arată ca vedeta de la Hollywood.
Georgina a spus:

“Idolul meu este Pam Anderson. Am fost obsedată de look-ul ei de când m-am uitat pentru prima dată la Baywatch și am știut întotdeauna că există un aspect specific pe care am vrut să îl obțin atunci când am început transformarea mea în 2015. Mi-a plăcut părul blond, sânii mari, talia mică și fundul mare. Am vrut să arăt cât mai bine pe măsură ce înaintam în vârstă.

Nu am vrut să arăt la fel ca toată lumea, am vrut să ies în evidență. Am cheltuit 28,4 mii de lire sterline pe chirurgie plastică de când am început și aș estima că am cheltuit 15 mii de lire sterline pe Botox de când aveam 30 de ani. Mi-am făcut prima operație la sâni în Marea Britanie în 2017, dar am știut întotdeauna că îmi doresc să fie mai mari.  Așa că mi-am făcut restul operațiilor în străinătate, deoarece sunt mai deschiși la minte. Nu aș fi putut obține aspectul pe care mi-l doream în această țară.”

“A existat presiunea suplimentară de a trebui să arăt bine”

Georgina spune că a fost întotdeauna o extrovertită și a început să experimenteze cu machiajul mamei sale la vârsta de șase ani.

Ea a adăugat: “Deși am fost întotdeauna încrezătoare, eram doar o fată normală și nu prea eram privită. Dorința mea a fost mai evidentă când am devenit dansatoare în 2015. A existat, de asemenea, presiunea suplimentară de a trebui să arăt bine. Mă simt foarte fericită cu felul în care arăt acum și nu am regretat niciodată nimic din ceea ce mi-am făcut.”

Pe lângă cele 43.000 de lire sterline pe care Georgina le-a cheltuit pentru transformarea ei, ea are și un regim de frumusețe strict pe care îl urmează.

Ea spune că cheltuie 80 de lire sterline pe lună pentru unghiile de la mâini și de la picioare, 300 de lire sterline pe lună pentru machiaj și 400 de lire sterline la fiecare patru luni pentru extensii de păr.

Georgina a adăugat: “De asemenea, îmi fac filler și Botox la fiecare trei luni. Îmi fac filler în buze și în obraji și Botox la față. Prietenii și familia mea îmi spun mereu că nu am nevoie de nimic altceva, dar ei știu că voi face doar ceea ce vreau. Când ies în oraș, primesc multă atenție. Uneori este un amestec de comentarii, dar fiecare are dreptul la propria opinie, așa că nu mă deranjează deloc.

De obicei, bărbaților le place cum arăt, iar femeile îl urăsc. Mă simt extraordinar în legătură cu faptul că în curând voi împlini 40 de ani, arăt minunat și mă simt mai încrezătoare ca niciodată!”

 

citește și...