Bărbatul care a cheltuit 100.000 de lire sterline pe operație pentru a arăta ca Britney Spears. Cum arăta înainte de a apela la bisturiu

02.11.2022, 14:30

Bryan Ray a petrecut două decenii făcându-și operații estetice pentru a semăna cu idolul său Britney Spears a împărtășit fotografii vechi care arată cum arăta înainte de transformare. “Sunt multe motive pentru care am fost atât de atras de ea. Cred că este absolut frumoasă și inițial zâmbetul ei mi s-a părut incontestabil de superb”.

Un super-fan al lui Britney Spears a dezvăluit cum arăta înainte de a cheltui peste 100.000 de lire sterline pe operații estetice.

Bryan Ray avea doar 17 ani când a început transformarea sa în Baby One More Time – cu fațete pentru a reproduce zâmbetul superstarului.

Bărbatul a petrecut două decenii făcându-și zeci de proceduri

Acea procedură a costat 25.000 de dolari (22.200 de lire sterline), dar de atunci a cheltuit aproximativ 100.000 de lire sterline pentru două rinoplastii, implanturi faciale de obraji, mărirea țesuturilor moi și a buzelor și un lifting al pleoapelor.

De atunci, bărbatul în vârstă de 35 de ani a petrecut două decenii făcându-și zeci de proceduri pentru a arăta ca legenda pop.

 

Cum arăta înainte de a apela la bisturiu

După ce a împărtășit fotografii din trecut cu Daily Star, el a spus: “Când mă uit înapoi la pozele de dinainte, mă simt foarte mândru.Am un sentiment de entuziasm pentru că am pornit într-o călătorie de descoperire de sine și de exprimare artistică. Cred că este atât de important să-ți urmezi inima și visele și să faci ceea ce te face fericit. Când mă uit în urmă, văd într-un fel că am fost foarte asemănător cu un cameleon. M-am jucat și am depășit granițele dintre masculin și feminin în look-ul meu. Asta pentru că eu cred cu adevărat că nu ar trebui să existe limite. Ar trebui să mă pot exprima atât într-un mod masculin, cât și într-un mod feminin și în orice altceva între ele.”

Una dintre primele amintiri ale lui Bryan despre Britney Spears a fost spectacolul ei de la VMAs din 2000, când a cântat Oops!…. I Did It Again.

Iar faptul că a văzut-o pe scenă l-a inspirat să vrea să reproducă estetica cântăreței.

Bryan, care locuiește în Los Angeles și conduce o companie de produse comestibile pe bază de marijuana, crede că modificările sale dramatice îi pot inspira și pe cei mai tineri.

El a explicat: “Unul dintre acele lucruri care m-au inspirat și m-au împins să estompez într-un fel aceste linii [între masculinitate și feminitate] a fost că am vrut ca generația tânără să știe că este în regulă să fii creativ și că nu trebuie să te etichetezi dacă nu vrei să o faci. Poți face lucruri neconvenționale și te poți exprima într-un mod care este cu adevărat satisfăcător și care nu face rău nimănui. Așa că sunt foarte mândră când mă uit la fotografiile vechi și sper că poate pot inspira pe cineva, o persoană mai tânără, care are sentimente similare cu cele pe care le-am avut eu, să își urmeze visele și să ia drumul chiar dacă pare puțin neconvențional.”

Bryan, care cântă, de asemenea, în cluburi ca imitator al lui Britney, își menține aspectul făcându-și injecții cu Botox și materiale de umplutură la fiecare șase luni, în timp ce își face, de asemenea, operații regulate de epilare pe față și pe corp.

Dar acum merge la extrem, riscând să orbească pentru a-și face o operație de colorare a ochilor, care este interzisă în America.

El vrea să călătorească în străinătate pentru o procedură periculoasă cu laser, pentru a-și transforma ochii întunecați într-o nuanță de alune.

Și, în ciuda faptului că a imitat-o pe Britney timp de aproape 20 de ani, Bryan nu are intenția de a renunța vreodată la ea.

El a spus: “Sunt multe motive pentru care am fost atât de atras de ea. Cred că este absolut frumoasă și inițial zâmbetul ei mi s-a părut incontestabil de superb”.

 

citește și...