Experiența prin care a trecut Horațiu Mălăele după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Când m-a izbit, m-am deşteptat”

02.11.2020, 14:25
Experiența prin care a trecut Horațiu Mălăele după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Când m-a izbit, m-am deşteptat”
Experiența prin care a trecut Horațiu Mălăele după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Când m-a izbit, m-am deşteptat”

Actorul Horațiu Mălăele a  făcut declarații despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19 și a stat în spital.

Renumitul actor Horațiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în luna septembrie a acestui an. Celebrul artist a mărturisit că a fost sceptic cu privire la existența noului coronavirus.

“În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel. Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat. Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi. Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor”, a declarat Horațiu Mălăele, conform alephnews.ro, citată de Antena 3.

 

Bilanțul coronavirusului în România a ajuns la 250.704

Alte 4.041 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 250.704. În ultima zi s-au înregistrat alte 86 de decese. Până la această dată, au decedat 7.153 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.702. Dintre acestea, 916 sunt internate la terapie intensivă. Până astăzi, la nivel național, au fost prelucrate 3.274.870 teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 10.566 au fost efectuate în ultimele 24 de ore. Pe teritoriul României, 30.083 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.114 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 55.963 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 15 persoane.De la debutul pandemiei, 177.361 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...