Codin Maticiuc, infectat cu coronavirus. ”Am COVID-19, eu și ai mei”

02.11.2020, 09:46
Codin Maticiuc, infectat cu coronavirus. ”Am COVID-19, eu și ai mei”
Codin Maticiuc, infectat cu coronavirus. ”Am COVID-19, eu și ai mei”

Codin Maticiuc este infectat cu coronavirus. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

În acest weekend, Codin Maticiuc a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a afirmat că și familia lui este infectată. ”Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Halloween. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta… Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare. Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a mai făcut câteva precizări, explicând că nu știe de unde a contactat virusul și că i-a anunțat pe toți cei cu care a intrat în contact în ultimele zile. ”Câteva fun facts: 1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologica.  2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți. 3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse.  4 iau doar vitamine pe post de tratament  5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui “stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național. În concluzie: Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți”.

246.663 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus

Până la data de 1 noiembrie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 246.663 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Încă 5.345 de persoane s-au infectat cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Până astăzi, 7.067 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. 175.975 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.489. Dintre acestea, 910 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.264.304 teste. Dintre acestea, 21.423 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Municipiul București – 555 și județele Cluj – 344, Timiș – 268, Sibiu – 257 și Bihor – 257 sunt zonele cu cele mai multe cazuri noi confirmate de coronavirus.

citește și...