Experiență neplăcută pentru Oana Roman după ce a făcut cumpărături. ”Pur și simplu mi s-a făcut rău”

29.06.2020, 09:51
Experiență neplăcută pentru Oana Roman după ce a făcut cumpărături. ”Pur și simplu mi s-a făcut rău”

Oana Roman a avut parte de o experiență extrem de neplăcută după ce a fost la cumpărături într-un magazin.

Oana Roman a răbufnit pe internet după ce a fost la cumpărături într-un magazin din Capitală și a constatat, când a ajuns acasă, că a cumpărat carne stricată.

”Sunt împuțile la propriu. În momentul în care am deschis cutia pur și simplu mi s-a făcut rău… o să facem plângere la Protecția Consumatorului pentru că mi se pare absolut oribil să cumperi o carne cel puțin împuțită, deci probabil termenul de valabilitate a fost schimbat”, a povestit Oana Roman pe InstaStory, citată de wowbiz.ro.

”Multă lume crede că am crescut în puf”

Oana Roman a afirmat, într-un vlog pe canalul său de YouTube,  că deși mulți cred că a fost răsfățată în copilărie, lucrurile nu au stat deloc așa. Ea susține că tatăl său a fost strict în ceea ce privește educația.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a mai dezvăluit Oana Roman.

Ce probleme a avut pe vremea când era studentă în Franța

Vedeta a mai povestit că, pe vremea când era studentă în Franța, tatăl său, fostul premier al României, Petre Roman, i-a spus că nu-i poate plăti chiria la Paris.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată.

Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: „Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun” și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a explicat vedeta.

citește și...