Oana Roman, escapadă la mare cu familia. Cât a plătit pentru 3 nopți pe litoral

06.06.2020, 10:02
Oana Roman, escapadă la mare cu familia. Cât a plătit pentru 3 nopți pe litoral
Oana Roman, escapadă la mare cu familia. Cât a plătit pentru 3 nopți pe litoral

După perioada îndelungată pe care a petrecut-o în izolare la domiciliu, Oana Roman a plecat la mare alături de familia sa și un grup de prieteni.

Oana Roman a profitat de relaxarea măsurilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus și a plecat din București. Vedeta a mers pe litoralul românesc în acest weekend.

Oana Roman a declarat că prețurile de la mare au crescut foarte mult. Vedeta a explicat că ea a reușit să găsească o ofertă bună în urmă cu trei săptămâni. Astfel, pentru trei nopți pe litoralul românesc, într-un apartament cu două camere și cu mic dejun inclus, Oana Roman a scos din buzunar 200 de euro.

”Prețurile au crescut foarte mult, dar sunt și agenții care au oferte foarte bune. Eu am plătit până în 200 de euro pentru un apartament cu 2 camere, pentru 3 nopți și cu mic dejun inclus. Este o ofertă pe care am rezervat-o în urmă cu trei săptămâni”, a explicat oana Roman la emisiunea ”Showbiz Report”, de a Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ce spune despre respectarea măsurilor de protecție

Oana Roman a afirmat că la mare sunt respectate măsurile de distanțare socială stabilite de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

”Oamenii sunt foarte relaxați, mi se pare că au uitat de tot haosul prin care am trecut. Însă, aici abia astăzi au început să deschidă câte o terasă. Până acum s-a pregătit focul de tabară și s-au așezat sezlongurile, toate la distanță regulamentară, câte două. De asemenea, și la restaurant totul se respectă, nu ne lasă să stăm decât patru la o masă”, a spus vedeta.


Oana Roman a dezvăluit și cum și-a petrecut ea timpul pe litoral în aceste zile.

”Eu am venit cu familia de ieri și cu prietenii, iar astăzi ne-am bucurat de soare, a fost foarte cald, însă nu am putut face baie în mare ori în piscină, apa este foarte rece, doar nisipul e fierbinte. Însă, am stat la terasă, am mâncat mult pește, ne-am relaxat la malul mării, am fost prin oraș, ne-am plimbat pe plajă”.

 

citește și...