Experiența Andreei Tonciu cu COVID-19. ”Am avut toată familia, în afară de tatăl meu”

27.10.2021, 11:58
Experiența Andreei Tonciu cu COVID-19. ”Am avut toată familia, în afară de tatăl meu”
Experiența Andreei Tonciu cu COVID-19. ”Am avut toată familia, în afară de tatăl meu”

Andreea Tonciu a trecut prin experiența COVID-19. Aceasta a dezvăluit, într-un interviu, că atât ea, cât și alți membri ai familiei sale au fost infectați cu noul coronavirus. Andreea Tonciu a explicat că singurele persoane din familie care nu au fost infectate cu noul coronavirus au fost tatăl său și fiica ei, Rebecca.

Andreea Tonciu a dezvăluit, pentru click.ro, că aproape întreaga sa familie a fost infectată cu COVID-19. Mama, sora și soțul vedetei au fost infectați. Singurii care nu au fost testați pozitiv cu coronavirus au fost tatăl Andreei Tonciu și fiica ei.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Experiența Andreei Tonciu cu COVID-19. ”Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot”

”Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a declarat Andreea Tonciu.


Pe fiica ei și a lui Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a decis să o țină acasă, pentru a o proteja. ”E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă. Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește”, a adăugat vedeta.

citește și...