Ce făcea George Burcea în timp ce Andreea Bălan se afișa la mare cu noul iubit

07.07.2020, 13:26
Ce făcea George Burcea în timp ce Andreea Bălan se afișa la mare cu noul iubit
Ce făcea George Burcea în timp ce Andreea Bălan se afișa la mare cu noul iubit

Vestea că Andreea Bălan iubește din nou la șase luni de la despărțirea de tatăl fiicelor sale a luat prin surprindere pe toată lumea. Solista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu Argint, fratele cunoscutei prezentatoare tv, Sonia Argint.

Îndrăgostiții s-au distrat la mare weekend-ul trecut, în stațiunea Vama Veche, iar artista părea mai fericită ca niciodată alături de bărbatul de 36 de ani.

George Burcea are grijă de fetițele lui

În timp ce solista se afișa pe litoral cu noul ei partener, fostul soț, George Burcea, avea grijă de cele două fete ale lor. Pe rețelele de socializare, actorul le-a arătat prietenilor virtuali cum se distrează cu micuțele lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“ Si mai ales de copii sã avem grijã. Sã-i lãsãm sã se bucure de viatã” Satin ? @danielharra ?

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

Mai mult de atât, George Burcea a cam rărit aparițiile publice și a preferat să petreacă mai mult timp cu Ella şi Clara. Asta după ce actorul a fost la zid că a făcut-o să sufere pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan are un nou iubit

Acum, artista pare că și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele celebrei prezentatoare Sonia Argint de la TVR 1, după ce în urmă cu câteva luni făcea mărturisiri dureroase despre despărțirea de George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan au fost împreună patru ani, iar din relația lor au rezultat două fetițe, Ella Maya și Clara Maria.

Cei doi au pus punct mariajului în urmă cu câteva luni, după ce actorul a preferat să părăsească căminul conjugal. Deși Andreea Bălan a sperat la o împăcare, George Burcea a dat semne că nu vrea să mai formeze un cuplu cu aceasta. George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit la fix un an de când solista a fost la un pas de a-și pierde viața.

Ce a declarat Andreea Bălan despre George Burcea

‘Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. Mi-a spus că a deschis o cutie a pandorei, că poate trăiește nite răni din trecut. Problemele cu tatăl său l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveală aceste lucruri, el le-a povestit la un eveniment.

Aș vrea să menționez că nu m-am despărțit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatăl său. El din decembrie nu a mai fost același om, lucrurle s-au schimbat. Nu pot să spun că s-a schimbat cu copiii, dar a fost și mult plecat de acasă. Eu nu l-am văzut să consume ceva, dar cred că a făcut asta, i-am propus să facem terapie de cuplu, dar nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu pentru că încerc să mă adaptez unei situații în care eu sunt singură L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte. Dacă nu mai vrea această familie, evident că vom ajunge la divorț’, declara Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi, la emisiunea Xtra Night Show.

citește și...