FOTO. Cu cine se iubește Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea! Solista l-a uitat definitiv pe fostul soț

07.07.2020, 10:59
FOTO. Cu cine se iubește Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea! Solista l-a uitat definitiv pe fostul soț
Cu cine se iubește Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea! Solista l-a uitat definitiv pe fostul soț

A răsărit soarele și pe strada Andreei Bălan! După o despărțire dureroasă de tatăl fetițelor sale, George Burcea, solista este din fericită alături de noul iubit al său.

Andreea Bălan se pare că și-a găsit sortitul, însă vrea să să-l țină departe de ochii lumii. Weeekend-ul trecut, celebra artistă a fost surprinsă în compania unui bărbat tânăr și atrăgător, pe litoralul românesc. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în Vama Veche, iar pozele cu ei doi fac înconjurul internetului.

Andreea Bălan, amorezată din nou

Conform Cancan.ro, Andreea Bălan se iubește cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Deși se află în plin divorț de George Burcea, cântăreața nu s-a sfiit să se afișeze împreună cu noul ei partener. Cei doi au decis să își asume relația în public și să arate tuturor cât sunt de îndrăgostiți.

Tiberiu Argint este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane.

Andreea Bălan și bărbatul ar forma un cuplu de aproximativ trei săptămâni, mai scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Cine este noul iubit

De asemenea, vedeta a fost surprinsă de mai multe ori în timp ce mergea la apartamentului lui Tiberiu Argint, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Pentru a nu fi recunoscută înainte de a-și face relația publică, solista opta pentru peruci de fiecare dată când mergea la locuința noului său iubit.

În plus, Andreea Bălan i-a făcut deja cunoștință lui Tiberiu cu fetițele pe care le are cu George Burcea, semn că relația lor devine din ce în ce mai serioasă.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea în 2017 pe o plajă din California. Cei doi sunt părinții a două fetițe, iar la începutul acestui an au decis să se despartă.

“Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească… Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

citește și...