Câte kilograme are Maria Dragomiroiu. ”Nu țin diete, dar stau cu cântarul lângă mine”

21.08.2020, 12:23
Câte kilograme are Maria Dragomiroiu. ”Nu țin diete, dar stau cu cântarul lângă mine”
Câte kilograme are Maria Dragomiroiu. ”Nu țin diete, dar stau cu cântarul lângă mine”

Renumita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit câte kilograme are. Artista nu ține diete, însă are tot timpul cântarul lângă ea pentru a-și controla greutatea.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu este admirată pentru talentul său, dar și pentru felul în care se men ține în formă. Într-un interviu, artista a dezvăluit că nu a ținut niciodată regim și a spus și câte kilograme are.

”Nu ţin diete, dar stau în baie cu cântarul lângă mine, este prietenul meu cel mai bun. Mă cântăresc în fiecare dimineaţă. Am 1,62 m înălţime şi am 70 de kilograme acum. Cam la 68 de kilograme mă simt eu cel mai bine”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Nu se culcă niciodată machiată

Interpreta de muzică populară are foarte mare grijă și de felul în care arată, astfel că acordă foarte mare atenție îngrijirii pielii.

Folosesc doar creme româneşti. Am o piele foarte subţire şi nu am avut probleme.

Am foarte mare grijă, la orice oră aş ajunge acasă dimineaţă, la 5, la 6-7, eu nu mă culc nedemachiată. Neapărat să mă spăl pe faţă cu săpun, orice demachiant nu mă ajută, după aceea dau cu cremă”, a explicat ea.

Artista a explicat și cum își în îngrijește părul.

”Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez. Părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon? Nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.

Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr.

Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat”, a povestit Maria Dragomiroiu.

”De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam, dar eu ştiu cum trebuie. Îl spăl în lighean, fără să îl încurc, mai mult îl mângâi, îl spăl doar de sus în jos, arunc apa, pun altă apă şi iar dau cu şampon, nu foarte mult, dar să se facă spumă şi cu spuma aia doar îl frec cu blândeţe de sus în jos, de la rădăcina spre vârf şi dau cu apă cu spumă şi tot aşa, iar arunc apă şi apoi mă clătesc foarte bine cu duşul până simt că este foarte bine clătit. Apoi îi pun balsam, tot în lighean, cu puţină apă îl omogenizez foarte bine”, a adăugat ea.

citește și...