Eveniment important în viața familiei Maxer. ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”

30.08.2021, 15:42
Eveniment important în viața familiei Maxer. ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”
Eveniment important în viața familiei Maxer. ”Mă felicit că te suport”

Eveniment  important în familia Maxer. Deea Maxer și partenerul ei de viață, Dinu Maxer, aniversează 13 ani de căsnicie. Cu această ocazie, Deea Maxer a ținut să transmită un mesaj în mediul online. ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport” , a scris artista pe contul său de pe o rețea de socializare.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Cu ocazia aniversării a 13 ani de căsnicie, Deea Maxer a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

Eveniment important în viața familiei Maxer. ”Dumnezeu ne-a adus împreună”

”Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Te iubesc, Dinu Maxer! Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport! ?? Căsătoria noastră e ca un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 ore. ?Oameni buni, relația perfectă nu există!? Însă compatibilitatea și iubirea,da! Și fidelitatea există! ?”, a  transmis Deea Maxer.

”Dumnezeu ne-a adus împreună iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc”, a încheiat vedeta.

Ce a declarat Deea Maxer despre relația cu Dinu Maxer

Deea Maxer a mărturisit recent că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...