Eurovision 2022. Casele de pariuri se întrec în cote. Câți bani poți câștiga dacă pariezi pe România

14.05.2022, 19:04

Cea mai mare competiție de muzică pop din lume a început cu prima semifinală marți seară, 17 țări câștigându-și locul în finală — inclusiv participarea Ucrainei. Casele de pariuri se întrec în cote, iar românii pot câștiga o mică avere dacă pariază pe finaliștii care au șanse minime să câștige finală. Ce șanse are România să câștige

Eurovision 2022 este aici, cu un nou grup de artiști care se luptă pentru ca muzica lor să fie încununată cântecul anului.

20 de finaliști și-au ocupat locurile în semifinale săptămâna aceasta pentru a se alătura celor cinci mari în finala foarte așteptată de sâmbătă (14 mai). Țările care au trecut în prima semifinală au fost Armenia, Grecia, Islanda, Lituania, Moldova, Olanda, Norvegia, Portugalia, Elveția și Ucraina, potrivit click.ro.

Cine va câștiga Eurovision 2022

Cele mai recente cote pentru câștigătorul Eurovision 2022 sugerează că Marea Britanie ar putea să nu fie prea nepopulară în acest an.

Cele mai recente cote din 2022:

  • Ucraina (bet365 – 13/3, Skybet – 2/7, PaddyPower – 3/10)
  • Regatul Unit (bet365 – 1/6, Skybet – 13/2, PaddyPower – 1/6)
  • Suedia (bet365 – 7/1, Skybet – 7/1, PaddyPower – 7/1)
  • Italia (bet365 – 12/1, Skybet – 10/1, PaddyPower – 10/1)
  • Spania (bet365 – 16/1, Skybet – 14/1, PaddyPower – 18/1)

 Ucraina, în fruntea favoriților

Cu toate acestea, Ucraina este în frunte. Grupul, care a primit permisiunea specială de a părăsi Ucraina, este în prezent favoriți la câștigare cu piesa „Stefania”, care îmbină hip hop și muzica tradițională ucraineană.

Trupa ucraineană Kalush Orchestra este foarte predispusă să câștige de casele de pariuri, care oferă grupului care combină ritmuri tradiționale ucrainene, costume și mișcări de dans cu hip-hopul contemporan o șansă de 60% de a câștiga.  În cazul în care mizați pe ei, profitul este unul minuscul.

Cântecul lor, Stefania”, a fost scris ca un omagiu adus mamei solistului, dar s-a transformat de la invazia Rusiei din 24 februarie într-un imn al națiunii devastate de război, pe măsură ce versurile capătă un nou sens.

Ce variante ai dacă pariezi pe România în finala Eurovision 2022

România are șanse infime la victorie. Majoritatea agențiilor de pariuri îți oferă de 200 de ori suma pe care ai pariat-o. Spre exemplu, dacă ai pariat 100 de lei pe România, obții 20.000 de lei.

O altă variantă de a câștiga bani este de a paria pe WRS și a o clasa în top 10, iar  profitul se mărește de 15 ori. Mai mult, dacă melodia „Llamame” termină pe ultimul loc, cei care pariază pe Eurovison vor obține de 8 ori suma mizată pe bilet.

Poti să pariezi pe piesa celor de la Zdob și Zdub, „Trenulețul”, care a animat din plin sala din Torino. Dacă moldovenii termină în top 5, atunci cota oferită de casele de pariuri este 6,00. Așadar, câștigi de 6 ori suma pariată.

O altă melodie care are cota 15,00 pentru o clasare în top 5 este  piesa ”Saudale, Saudale” (Portugalia)

Evenimentul este găzduit de Italia după ce trupa rock italiană Maneskin a câștigat anul trecut la Rotterdam.

Douăzeci de trupe au fost alese în două semifinale săptămâna aceasta și vor concura alături de Italia, Marea Britanie, Franța, Germania și Spania, care au locuri permanente datorită susținerii financiare a concursului.

Rusia a fost exclusă în acest an după invadarea Ucrainei, o mișcare pe care organizatorii au spus că a fost menită să țină politica departe de concursul care promovează diversitatea și prietenia între națiuni.

citește și...