“Eu am 1,20 m și iubitul meu are 1,80 m. Nu ne pasă de părerea celor din jur”. Povestea unui cuplu care are cont pe OnlyFans

05.10.2022, 14:33

Vedetele OnlyFans Jake și Airika au o diferență de înălțime de aproape 1,5 metri, ceea ce i-a lăsat pe fanii lor curioși în legătură cu modul în care funcționează viața lor sexuală, deoarece ea este doar la fel de înaltă ca și talia lui. “Eu am 1,20 m și iubitul meu are 1,80 m, dar nu ne pasă ce crede lumea”.

Un model OnlyFans care are o înălțime de de 1.19 m a declarat că nu-i pasă ce cred oamenii despre relația ei cu partenerul ei care are o înălțime de de 1,80 m.

Erika, cunoscută pe conturile sale sub numele de “Airikacal”, a postat pe TikTok pentru a lua parte la tendința “hit chu wit d blick” într-o rochie neagră plonjantă, în timp ce își prezenta iubitul de 1,80 m, transmite dailystar.co.uk.

“Eu am 1,20 m și iubitul meu are 1,80 m. Nu ne pasă de părerea celor din jur”

În clipul, care a obținut peste 2,8 milioane de aprecieri, cuplul a fost văzut dansând pe melodia virală, după cum scrie în postare: “Doar nu-ți aduci prietenul de 1,80 m, nu-i așa?”.

Tânăra de 22 de ani suferă de nanism, dar diferența de înălțime față de partenerul ei nu pare să-i deranjeze, deoarece cei doi au realizat mai multe videoclipuri în care fac referire la diferența lor de înălțime pe contul lor comun @jakeandairika.

Tânăra australiană face o dezvăluire surprinzătoare despre viața într-un azil de bătrâni

Cu toate acestea, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii cu întrebări și glume despre viața lor sexuală.

Cuplul a răspuns unei utilizatoare care a spus că are multe întrebări pentru cuplu, spunând că ei au răspunsurile, cele mai multe dintre ele putând fi găsite probabil pe OnlyFans.

La începutul acestei săptămâni, o vedetă OnlyFans a luat cu asalt platforma TikTok, fiind îngrijorată de faptul că pensionarii din căminele de bătrâni fac mai mult sex decât ea – după ce a aflat despre partidele lor secrete de noapte.

Annabelle Knight, din Gold Coast, Australia, a fost uimită după ce o prietenă, care lucrează într-un azil de bătrâni, i-a spus că pensionarii se furișează noaptea în camerele celorlalți.

 

citește și...