Emy Alupei, noua concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Primele declarații: ‘De abia aștept bătălia stilistică’

12.10.2020, 14:50
Emy Alupei, noua concurentă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Primele declarații: 'De abia aștept bătălia stilistică'
Emy Alupei, noua concurentă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Primele declarații: 'De abia aștept bătălia stilistică'

În ediția de sâmbătă, 10 octombrie, a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Bianca Rus a fost eliminată din competiție. În locul ei, o altă vedetă va lupta pentru titlul de ‘Cea mai stilată celebritate din România’.

Emy Alupei a intrat în show-ul ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Emy Alupei este noua concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Tânăra este deja cunoscută după ce a participat la ‘Survivor Romania’, acolo unde a făcut parte din Tabăra Faimoșilor. De data aceasta, Emy Alupei își va demonstra veleitățile stilistice.

“Sunt foarte emoționată! Nu îmi este frică de absolut nimeni, decât de Dumnezeu. Am venit aici la Bravo, ai stil! Celebrities ca să învăț, să greșesc. Nimeni nu este perfect. De abia aștept bătălia stilistică”,a mărturisit Emy Alupei.

A avut o relație cu Iancu Sterp?

Emy Alupei a fost colegă cu Iancu Sterp în competiția ‘Survivor’. După ce au ieșit din concurs, s-a zvonit că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, motivul pentru care războinicul s-ar fi despărțit de Denisa, fosta concurentă la ‘Puterea dragostei’.

‘Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui. Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el.Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el.

Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură. Dacă cineva doarme la mine să știți că am camere pentru toată lumea, adică nu trebuie să doarmă cu mine în pat un om ca să stea la mine în casă’, mărturisea Emy Alupei.

citește și...