Emy Alupei spune tot despre relația cu Iancu Sterp. ”Dacă cineva doarme la mine…”

12.06.2020, 15:44
Emy Alupei spune tot despre relația cu Iancu Sterp. ”Dacă cineva doarme la mine...”
Emy Alupei spune tot despre relația cu Iancu Sterp. ”Dacă cineva doarme la mine...”

Emy Alupei, fostă concrentă la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, a decis să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația sa cu Iancu Sterp, și el fost concurent la aceeași emisiune.

Emy Alupei a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la ”Survivor România”. Pe parcursul emisiunii, tânăra s-a apropiat de iancu Sterp, fost component în echipa Războinicilor. Despre cei s-a spus că ar avea o idilă, iar în ultima vreme au circulat zvonuri potrivit cărora Emy Alupei și Iancu Sterp formează un cuplu și că acesta ar fi motivul pentru care războinicul s-ar fi despărțit de Denisa.

”Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură”


Sătulă de speculații, Emy Alupei a decis să pună lucrurile la punct și să explice care este relația dintre ea și Iancu Sterp.

“Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui. Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el. Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el. Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură.

Dacă cineva doarme la mine să știți că am camere pentru toată lumea, adică nu trebuie să doarmă cu mine în pat un om ca să stea la mine în casă. Eu am adus în casa mea foarte mulți prieteni, am adus și cupluri în casă la mine, am avut invitați care au rămas peste noapte și nu e ca și cum am o relație cu toată lumea care a venit la mine în casă”, a spus Emy Alupei, potrivit wowbiz.ro.

Iancu Sterp, finalist la ”Survivor România”

Iancu Sterp s-a aflat printe cei patru finaliști de la concursul ”Survivor România”. În finală, acesta s-a calificat alături de Lola și Emanuel, colegii săi din echipa Războinicilor, și alătui de Elena Ionescu, din Echipa Faimoșilor. Aceasta din urmă a fost și cea care a fost desemnată câștigătoarea competiției, în urma voturilor telespectatorilor.

 

citește și...