Iancu Sterp face dezvăluiri din viața personală. Când s-a despărțit de iubita lui și de ce nu mai vorbește cu Emy Alupei

09.07.2020, 11:10
Iancu Sterp face dezvăluiri din viața personală. Când s-a despărțit de iubita lui și de ce nu mai vorbește cu Emy Alupei
Iancu Sterp face dezvăluiri din viața personală. Când s-a despărțit de iubita lui și de ce nu mai vorbește cu Emy Alupei

Iancu Sterp a decis să facă lumină în ceea ce privește viața sa personală. Acesta a explicat când s-a despărțit de fosta sa iubită și care este relația cu Emy Alupei, fosta lui colegă de la emisiunea ”Survivor România”.

Iancu Sterp a avut o relație cu Denisa, însă aceasta s-a în cheiat după ce el s-a întors în țară din Republica Dominicană, acolo unde  s-a filmat emisiunea ”Survivor România”, la care a participat.

Iancu Sterp a povestit cîând și cum s-a destrămat relația lui cu Denisa.

”Între mine și Denisa, după ce m-am întors din Republica Dominicană, a fost totul ok cam vreo două săptămâni, a ven it la mine, am stat împreună. Iar apoi nu ne-am mai înțeles și am decis să punem punct relației noastre”, a declarat Iancu Sterp pehntru Kanal D.

El a mărturisit că nu este implicat în nicio relație acum.

”În prezent, nu, sunt singur, sunt liber de contract. Sunt singur acuma, nu am nicio relație. O să văd pe parcurs dacă îmi mai fac vreo relație în viitorul apropiat sau îndepărtat”, a afirmat el.

Este din nou certat cu Emy Alupei

Iancu Sterp a avut o relație de prietenie cu suișuri și coborâșuri cu Emy Alupei, fosta lui colegă de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a dezvăluit că, în acest moment, cei doi nu-și mai vorbesc.

”Cu Emy Alupei, acum, sincer, suntem certați. Cred că ați văzut și la Survivor, noi când ne înțelegeam bine ouă zile, când ne certam câte o săptămână. Acum nu mai ținem legătura așa bine, dar sunt sigur că o să ne împăcăm noi. Ba ne înțelegem bine, ba ne mai certăm. Sunt tot felul de discuții din astea aiurea, doar că sunt prieteni și chiar dacă nhe mai certăm și ne ciondănim, ne trece. Cel puțin mie îămi trece. Acum suntem certați, ne-am certat de la o chestie, dar nu contează. O să fie bine, o să ne împăcăm. E fată de treabă, și eu sunt băiat de teabă, de altfel”, a explicat Iancu Sterp.

Iancu Sterp, finalist la ”Survivor România”

Iancu Sterp s-a aflat printe cei patru finaliști de la concursul ”Survivor România”. În finală, acesta s-a calificat alături de Lola și Emanuel, colegii săi din echipa Războinicilor, și alătui de Elena Ionescu, din Echipa Faimoșilor. Aceasta din urmă a fost și cea care a fost desemnată câștigătoarea competiției, în urma voturilor telespectatorilor.

citește și...